11 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-6-2022 13:33:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Linda en Sikke weten wat SERVICE is!!! Je wordt vriendelijk te woord gestaan, Beide nemen de tijd om kennis te maken en raken we in een prettig gesprek. Daarna over de auto praten en al snel heb ik door dat het wel goed zit. Het gaat er bij dit bedrijf niet om het verkopen van de auto alleen, dat kan iedereen, maar het gaat om de service en de aftersales. En dat is nou precies wat hun niet alleen onderscheidt van andere autobedrijven, maar ook wat hun bedrijf zo bijzonder maakt. De deal hebben wij afgerond en een week later heb ik mijn auto opgehaald. Ook dezelfde fantastische service nadat ik de auto dus al heb gekocht, prima . De begeleiding van dit bedrijf, de service en aftersales! Ik ben zeer content met mijn keuze en aankoop. Fijn dat er dus nog in een autobedrijf bestaat die achter hun product staat en de service én garantie geven, die elke koper wenst. Dit bedrijf verdient een dikke 10 Ik heb veel plezier van mijn BMW X4 M4Oi Linda en Sikke, hartelijk dank en tot ziens!
7-4-2022 06:54:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via whatsapp contact opgenomen met deze aardige mensen. Waarbij vriendelijkheid en oog voor de mens en service gelijk naar voren kwam. De deal was snel gesloten en het vriendelijke contact was snel gemaakt en behouden. Een mooie auto ingeruild en een mooie auto teruggekocht. Het zijn mensen met de het hart op de juiste plaats en ondanks de afstand van bijna 3uur rijden geen minuut twijfel gehad en de eerst volgende beurt zullen wij uit laten voeren door deze mensen.
14-1-2022 23:01:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn Toyota CHR opgehaald bij Jeeninga. Wat een fantastische mensen zijn dat, en een top bedrijf. Helemaal vanuit Zoetermeer naar Friesland, dat doe je wel als je bij deze zaak je nieuwe auto koopt. Nogmaals, absolute toppers daar..........
14-12-2021 22:47:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een leuke auto gezien op marktplaats in Friesland. Eerst reviews gelezen en toen een afspraak gemaakt. Reageren vriendelijk en snel. Vervolgens vanuit Limburg in 3 1/2 uur naar toe gereden. Zeer hartelijk en warm ontvangen, alle tijd gekregen om de koop te beslissen en eerlijk en open gesprek gehad. Auto gekocht, na thuiskomst bleek dat beurs nog in oude auto was blijven liggen. Is netjes als postpakket naar ons toegestuurd. Wat een goede service en fijne autozaak. De reviews zijn inderdaad allemaal waar. GEWELDIG !!
20-11-2021 10:42:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prettig bedrijf met een uitstekende sales en aftersales Bijzonder goede sfeer Prima uitstraling met mensen die je thuis laten voelen en de tijd voor je nemen Rijden met veel plezier in de bij hun gekochte auto
8-11-2021 22:11:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een update: Het is alweer dik een halfjaar geleden dat ik mijn auto bij Linda en Sikke heb gekocht ga binnenkort voor mijn bandenwissel langs. Zoals ik in mijn eerste review al heb geschreven, dat je een auto overal kan kopen, maar de service en kwaliteit maakt dit bedrijf uniek! Dat is ook gebleken, nadat ik wat probleempjes had na de koop, is er alles aan gedaan en alles zonder enige discussie volledig opgelost. Ik ga dus binnenkort voor de bandenwissel een rit van dik 2 uur maken en dit bedrijf blijft voor mij het onderhoud uitvoeren. Linda en Sikke tot gauw!
4-4-2021 13:55:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Linda en Sikke weten wat SERVICE is!!! Niet alleen het eerste telefonisch contact is al warm en professioneel. Dat wordt alleen maar bevestigd wanneer ik na een rit van 3 uren daar aankom voor een proefrit. Koffie en koek staat er al en kan ik even bijkomen. Sikke neemt de tijd om kennis te maken en raken we in een prettig gesprek. Daarna over de auto praten en al snel heb ik door dat het wel goed zit. Het gaat er bij Linda en Sikke niet om het verkopen van de auto alleen, dat kan iedereen, maar het gaat om de service en de aftersales. En dat is nou precies wat hun niet alleen onderscheidt van andere autobedrijven, maar ook wat hun bedrijf zo bijzonder maakt. De deal hebben wij afgerond en een week later (gisteren) heb ik mijn auto opgehaald. Ook dezelfde service nadat ik de auto dus al heb gekocht, prima en ik krijg de sleutels. Maar terwijl ik nog met Sikke in gesprek was, komt er een koper helemaal uit Parijs!!! Uiteraard vraag ik aan de heer, waarom. En ook dan wordt mijn ervaring voor de derde maal bevestigd. De begeleiding van dit bedrijf, de service en aftersales! Ik ben zeer content met mijn keuze en aankoop. Fijn dat er dus nog in een autobedrijf bestaat die achter hun product staat en de service én garantie geven, die elke koper wenst. Voor mij is het duidelijk, ookal is het voor mij 3 uren rijden, ik gun dit bedrijf ook het onderhoud aan mijn auto en zie ze daarom al bij mijn eerstvolgende bandenwissel. Linda en Sikke, hartelijk dank en tot ziens!
23-9-2020 11:28:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
uitstekend ,prettige afhandeling van de inruil en aanschaf van de vervangende auto, klein probleem kom langs en we lossen het goed op, prima
9-9-2020 15:37:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goeie en snelle service
15-6-2020 12:43:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede en snelle service!!
9-5-2020 09:58:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Occasion gekocht bij Jeeninga Auto's. Betrouwbaar adres waar de klant centraal staat. Uitstekende service.