Vacature

JEENINGA AUTO'S HEEFT PRACHTIGE BANEN BESCHIKBAAR:

Ben jij een autoliefhebber pur sang met een passie voor zowel techniek als verkoop? Zorg jij ervoor dat alles goed draait in het wagenpark van Jeeninga? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in het Friese Westereen - oftewel Zwaagwesteinde? Dan is dit dé kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste (leerling)monteur én verkoper om ons team te versterken, parttime en fulltime kan allebei!

Wat je zoal gaat doen:

Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Diagnostiseren en efficiënt oplossen van technische problemen. Klanten adviseren over onderhoud, reparaties en accessoires. Ondersteuning van het verkoopteam bij advisering van klanten.

Wat wij bieden:

Uitdagende functie in een groeiende autogarage.
Werken met mooie merken en geavanceerde technologieën.
Inspirerende, collegiale werkomgeving met focus op teamwork en plezier.
Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en training.
Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en competitief salaris.
Vrijdag PATAT-dag

Wat wij zoeken:

Enthousiaste automonteur en autoverkoper, bij voorkeur met ervaring, maar hoeft niet. Commercieel inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Teamplayer met creatief denkvermogen. Flexibel en stressbestendig. Passie voor de autobranche.

Solliciteren:

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur een sollicitatie op geheel eigen wijze naar [email protected] en wie weet rij jij straks ook Jeeninga! We kijken uit naar jouw reactie. Denk je van dit sluit niet aan op mijn CV, maar ben je wel een aanpakker en doorzetter? Ook dan horen wij graag van je, want wat nu nog niet is kan nog komen!

Oant sjen!